Susanna Kristoffersen

susanna_02

Susanna Kristoffersen fra Kalundborg L´hombreklub var egentlig glad for at spille whist – lige indtil den dag, da nogle venner lærte hende og hendes mand at spille l´hombre, og hun fandt ud af, hvor sjovt det kan være at spille kort:

– Nu synes jeg, at whist er for kedeligt, og spiller det ikke mere. L´hombre ved du aldrig, hvordan bliver spillet. Du kan sidde med en nok så fin hånd, men du ved jo ikke, hvad dine modstandere har, og du kan heller ikke altid regne det ud, fortæller hun og giver et eksempel:
– Jeg kan huske en episode, der nu ikke var særlig sjov. Jeg melder ren nolo i en turnering og spiller ud med spar es, – og taber spillet: Begge modspillere var renonce i spar!

Fantastisk at møde andre klubber
Det uheldige nolo-spil fandt sted under en turnering, og netop turneringer er for Susanne noget af det bedste ved l´hombre-miljøet.

– Det er fantastisk. Alle inviterer, og man kommer rundt og møder hinanden – og hver klub har sin egen måde at spille l´hombre på, siger hun og fortsætter:
– Vi skal snart til turnering i Andelslandsbyen Nyvang, og det er jeg meget spændt på, for de spiller en hel anden slags l´hombre, fortæller hun.

Lille sparsolo
Susannas yndlingsmelding er en lille sparsolo, hvor hun har manille, dame, knægt, en af de små + en fus-konge på hånden. Mod alle odds går den hjem – ikke mindst fordi det lykkes hende at få fordelt stikkene.